به لطف و حمایت والدین محترم پیشتازان و فرزانگان آموزشگاه یاسر دانش آموزان گروه تحصیل،تذهیب و ورزش پختن غذای ساده رو تجربه کردند.پیشتازان و فرزانگان در این طرح ضمن آشنایی با روش پخت غذا با مواد لازم برای تهیه غذا و خواص برخی مواد غذایی آشنا شدند.
آنها در ادامه نیز با تشکر از نعمت های الهی با زحمت های پخت غذا آشنا شدند و ارزش کار مادران در منزل را نیز بیشتر درک کردند.
همچنین در خاتمه ضمن آشنایی با صرفه جویی و اسراف نکردند خدای مهربان را بابت نعمت های فراوانش شکر کردند.
اعضای پیشتازان به پختن دیگی مشغول شدند . دیگی غذایی محلی همانند دمی خانگی است . با این تفاوت که همه مواد(گوشت،برنج،سیب زمینی و ... ) را در دیگچه مسی ریخته و در چاله ای می گذاریم.رو و زیر دیگچه باید زغال داشته باشد تا خوب بپزد.
فرزانگان هم کوکوی سیب زمینی پختند .
که الحق و الانصاف هر دو غذا خیلی خوشمزه شده بود.جای همه خالی.